x
x
ö z ç e l i k

Çevre Politikası

Çevre Politikası

Özçelik Pen olarak, doğayı koruma, ülke kalkınmasına katkıda bulunma ve tüm üretim süreçlerimizde çevresel etkileri en aza indirme amacıyla belirlediğimiz ilke ve politikaları şu şekildedir:

Çevresel Mevzuata Uyum:
Özçelik Pen, çevreyle ilgili tüm yerel ve ulusal kanunlara, çevre mevzuatına ve yönetmeliklere tam uyum sağlamayı, güncel tutmayı taahhüt eder.

Bilgilendirme ve Farkındalık:
Özçelik Pen, çevre politika ve politikalarını çalışanlarına, müşterilere, tedarikçilere ve diğer ilgili taraflara duyurarak, yayınlayarak ve çevre bilincini oluşturarak şeffaf bir iletişim politikası benimser.

Çevresel Etki Analizi:
Çevresel boyutları belirleyerek, çevresel etkilerin türlerini ve zararlarını tespit etmek amacıyla sürekli çevresel etki analizleri gerçekleştirir.

Atık Yönetimi ve Geri dönüşüm:
Üretim süreçlerinde ortaya çıkan atıkların geri dönüşümünü sağlar, en yakın yerde bertarafını gerçekleştirir ve sıfır atık hedefine yönelik stratejiler benimser.

Çalışan Eğitimi ve Sorumluluk:
Çalışanlara sürekli çevre eğitimi verir, tedarikçilere de aynı bilinci aşılar. Çalışanlarımızın ve tedarikçilerimizin çevre sorumluluğu bilincini artırır.

Gelecek Nesillere Sorumluluk:
Özçelik Pen, gelecek nesillere yaşanabilir bir çevre bırakmayı sorumluluk ve görev olarak kabul eder.

Sürekli İyileştirme ve İlerleme:
Her yıl belirlenen amaç ve hedefleri gözden geçirir, ilerlemeleri değerlendirir ve çevre yönetim sistemini sürekli iyileştirme amacıyla çalışır.

Bu ilkeler doğrultusunda, çevre politika ve hedeflerimiz her türlü iletişim kanalıyla kamuoyuna duyurulacak ve kamuoyunun görüşüne açık olacaktır. Yönetim, taahhüt ettiği çevre politika ve hedeflerinin uygulanmasını titizlikle takip edecektir.

Büyüyen Üretim ve Hizmet Ağı

Türkiye Genelinde Hizmet

Türkiye genelinde İstanbul, Ankara, İzmir, Konya ve Antalya’daki bölge müdürlükleri ile yaklaşık 650 bayi ve müşteri ağına sahibiz. 1500’e yakın satış noktasında ürünlerimizi sunuyoruz.

Uluslararası Arenada

Artık sadece Türkiye’de değil, bağlı şirketimiz Özçelik Pen Dış Ticaret A.Ş. aracılığıyla 1998’den bu yana dünya genelinde de etkiniz. Afganistan’dan Ürdün’e, Rusya’dan İtalya’ya kadar geniş bir coğrafyada, yenilikçi ürünlerimizle öncü duruşumuzu sürdürüyoruz.

PVC Pencere ve Kapı Sistemleri

© 2023 Özçelik Pen - Tüm Hakları Saklıdır.